Предлагаме ви класация с десетте най-красиви и натурални българки, чиито имена не престават да

...
Предлагаме ви класация с десетте най-красиви и натурални българки, чиито имена не престават да
Коментари Харесай

Само в "ШОУ"! Гореща класация: Това са 10-те най-красиви жени в България, усмивките им хипнотизират

Предлагаме ви класация с десетте най-красиви и натурални българки, чиито имена не престават да звучат новост. Тяхната естествена красота ще ви плени, написа вестник " ШОУ ". Жени Калканджиева е една от дребното родни хубавици, непоклатими в визията си за естествена хубост . „ Вижда ми се грозно да се цапотиш като продажница с тонове чернилка и да лъщиш като светофар. Аз съм естествена, пък, който ще да ме харесва “, споделя Калканджиева. Шестата по хубост в света няма и никакви корекции по себе си. Дори не е " горделив собственик насиликонови импланти. Жени няма даже екстеншъни, с каквито като че ли е закононарушение в днешно време да се появиш.


Михаел Филева е от дребното певици, които се отличават с естествена красота. Неотдавна бе писано, че певицата си е поставила хиалурон в устните, което не дава отговор на истината, тъй като тя по рождение има плътни устни. Тя е от звездите, които не се гримират в всекидневието си, а залага наестествена сексапил което се оказва печеливша формула. Извън участията си тя държи да бъдемаксимално натурална.


Диляна Попова е нарицателно за естествена хубост, изключително измежду моделките, при които към този момент е голяма необичайност да се срещне натурална хубавица. Излъчваща по едно и също време съблазън и накърнимост, Попова се трансформира в една от най-желаните дами у нас. Дори и след раждането на сина си Диляна е все по този начин изваяна и с съвършена фигура. Актрисата въпреки всичко признава, че в случай че й се наложи би прибягнала до услугите на еластичен хирург.


Луиза Григорова е актриса, която може да се похвали с естествена визия и фигура на модел. Второто не е инцидентно, тъй като преди да стане актриса, тя се изявявала като модел. Родни издания постоянно залагат на нея за корица, защото Луиза е естествено красива, не прекалява с грима и отдалеко проличава, че не я е докосвал нито един еластичен хирург.


Ралица Паскалева не се подлагала на пластични интервенции. Това ясно проличава в ролята на медицинасестра в сериала „ Откраднат живот “. Тя прави усещане с идеална фигура и не напомпана фигура втелевизионна реклама за заеми. В всекидневието си Ралица избира естественото си чисто лице, пред тоновете грим.


Й оана Буковска е знак на женственост в последните няколко години. В зората на своята кариера също бе знак на женственост, която лъхаше от излъчването й поради паметната роля в‚Дунав мост “. Днес Йоана е изменена – и в житейски, и актьорски проект, Доказателство за това е невероятната роля в „ Откраднат живот “. Актрисата е последовател на естествената хубост и няма никакви пластични корекции.


Мария Игнатова е с чаровно лъчение, чаровна усмивка и съвършена фигура на модел, която притегля окото мигновено. Вероятно единственото усъвършенстване, което Игнатова си е позволилае боядисването на косата. Свикнали сме да я слагаме в редиците на русокоските, тъй като тя от години е такава, въпреки естествения цвят на косата й да е кестеняв.


Гергана Малкоданска е постоянно усмихната и ведра, даже прогнозата да е за дъжд и гръмотевици. Тя е една от дребното родни хубавици, които блестят с естествена хубост. Признава, че не би се подложила на никакви корекции, тъй като се харесва тъкмо такава, каквато е. Не е от дамите, които злоупотребяват с грим.


Ц ветана Пиронкова също впечатлява с съвършена фигура, нито капка грим и нула корекции по тялото. „ Спортът е дисциплинираност, която рядко води до мераци за пластични интервенции “, издават нейни познати, а ние сме склонни да повярваме в това, наблюдавайки Пиронкова, освен на корта, само че и в живота.


Цветелина Янева е натурална и чиста хубост. На нея даже не й се постанова да показва чара си, тъй като естественият пресен тип озарява на всички места с лекост. И макар, че е представителка напопфолк жанра, Цвети няма нищо общо с облика на модифицираните си колежки. За нея може да се каже, че е безусловно прави изключение от жанра. И в клиповете и в действителния си живот тя избира да е оптимално естествена. Не е обожател нито на корекциите, нито на силикона.



ЧЕТЕТЕ ОЩЕ ГОРЕЩИ НОВИНИ В НАЙ-НОВИЯ БРОЙ НА ВЕСТНИК " ШОУ ", КОЙТО ВЕЧЕ Е НА ПАЗАРА!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР